Eerste editie Brabant Luidkeels groot succes!

Eerste editie Brabant Luidkeels groot succes!

Afgelopen zondag 24 februari organiseerde Korenveld Brabant de eerste editie van het zangfestijn Brabant Luidkeels. We mogen spreken van een bijzonder succesvolle editie. Ca. 400 zangers konden kiezen uit 14 verschillende workshops, luisteren naar optredens van 5 koren en samen ervaringen uitwisselen.
De inschrijving moest al halverwege december stopgezet worden, wegens overgrote belangstelling.

De eerste reacties zijn uitermate positief. De zangers ervaren de dag als leerzaam, geweldig leuk en gezellig. Natuurlijk zijn er ook nog verbeterpunten, maar over het algemeen kunnen we spreken van een bijzonder succesvol evenement.
Inmiddels is Korenveld begonnen aan de evaluatie en wordt er al voorzichtig nagedacht over een vervolg. Binnenkort meer hierover.

admin

Reacties zijn gesloten.