Brabant Luidkeels: dé dag voor zangers in Brabant!

Op 6 en 7 maart 2021 organiseert het samenwerkingsverband Korenveld wederom provinciale zangersdagen onder de naam Brabant Luidkeels. Twee dagen vol zang en informatie voor koren en individuele koorzangers van alle leeftijden en niveaus. 

De Coronamaatregelen maken dat creativiteit gewenst is in het plannen van evenementen als deze. Bij alles staat de veiligheid van deelnemers, workshopleiders en vrijwilligers voorop.
Daarom is er bij deze editie voor gekozen om het zwaartepunt te leggen op online workshops. Deelnemers kunnen zo gewoon vanuit hun eigen omgeving deelnemen aan workshops gegevens door o.a. Bob Chilcott (Groot-Brittanië) , Peder Karlsson (Zweden), Panda van Proosdij, Francis van Broekhuizen en Marlou Vriens.

Daarnaast zijn er ook live workshops voor koren. Op de locatie zijn alle maatregelen genomen om de workshops veilig te laten verlopen en te voorkomen dat deelnemersstromen elkaar kruisen.

Voor kinder- en jeugdkoren is er een speciaal programma in CHV Noordkade in Veghel op zaterdag 6 maart. Verderop meer informatie.

En uiteraard gaat dit programma alleen door wanneer de maatregelen op dat moment het toelaten. En mocht het evenement om Coronaredenen niet door kunnen gaan, dan krijgt u uw inschrijfgeld teruggestort.

Meer informatie

Mailadres: luidkeels@korenveld-brabant.nl

Online workshops

 • Alle workshops duren ca. een uur.
 • Erg geldt een maximum van 50 deelnemers per sessie .
 • Je ontvangt een link waarmee je toegang krijgt tot de sessie.
 • We maken gebruik van het online platform Zoom.
 • Workshops op zaterdag 6 en zondag 7 maart 2021.

Kosten

Online workshops: € 5,- per workshop

Inschrijven

Voor de online workshops kunnen individuen zich inschrijven op deze pagina. De inschrijvingstermijn sluit op 31 januari 2021.

 

 

Live workshops

 • Alle workshops duren een uur en vinden coronaproof plaats in Factorium Podiumkunsten in Tilburg.
 • Inschrijving voor live deelname is uitsluitend mogelijk per blok van 2 geschakelde workshops (met tussendoor een korte pauze van 20 minuten).
 • Inschrijving voor live deelname is enkel mogelijk als compleet koor, voor groepen tot een maximum van 29 personen (incl. dirigent en pianist).
 • Enkele geselecteerde workshops worden ook live gestreamd. Deze workshops kunnen -afzonderlijk- online worden gevolgd door maximaal 20 online deelnemers.
 • Mocht de organisatie i.v.m aangescherpte coronamaatregelen op het laatste moment moeten besluiten om de live workshops te annuleren, dan wordt in overleg met de docent bekeken of de workshop ook online kan plaatsvinden. Wanneer dat niet mogelijk is, vindt restitutie van de deelnemersbijdrage plaats
 • Plaatsing op volgorde van inschrijving.
 • Workshops alleen op Zondag 7 maart 2021

Locatie

Factorium Podiumkunsten, Tilburg 

Kosten

Kosten voor deelname als koor bedragen € 150,- per blok van twee workshops
Kosten voor de live gestreamde workshops bedragen € 5,- per deelnemer per workshop

Inschrijven

Koren kunnen zich aanmelden door een email te sturen naar luidkeels@korenveld-brabant.nl . Inschrijving sluit 31 januari 2021.
Inschrijving voor de online gestreamde workshops op deze pagina.

Programma kinderen

Voor kinder- en jeugdkoren is er een speciaal programma in CHV Noordkade te Veghel op zaterdag 6 maart. Hierop kan als koor of individueel worden ingeschreven.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op www.koorplein.nl.