Korenveld in Webinar Kunstloc

Korenveld in Webinar Kunstloc

Maandagavond 14 december om 20.15 uur is Korenveld te gast in het Webinar Amateurkunst #2: Samenwerken aan de kwaliteit en toegankelijkheid van amateurkunst in Brabant. Er zal dan gesproken worden over wie Korenveld is en wat de plannen zijn voor de komende periode, waaronder Brabant Luidkeels 2021.

De organisatie hiervan is in handen van Kunstloc en bestaat uit een 4-tal interviews met organisaties in het veld. In deze webinar gaan we met een viertal partijen in gesprek over hun plannen voor de komende jaren. Wat willen zij bereiken, wat is daarvoor nodig of beter gezegd: wie is daarvoor nodig? Want het gaat in dit geval om organisaties die zich inzetten voor amateurkunst in een gebied dat over gemeentegrenzen heen reikt. In sommige gevallen wordt er zelfs samengewerkt met organisaties uit alle hoeken van de provincie. Hoe zoeken zij verbinding op, en hoe kun jij aanhaken?

Voor het webinar moet je je wel aanmelden. Je kunt er dan ook voor kiezen om het webinar later te bekijken. Aanmelden kan via deze link: AANMELDEN

 

admin

Reacties zijn gesloten.