Zondag
10.00 uur
Panda van Proosdij
35 van 50 beschikbaar
Workshop met als thema: Het lichaam onder je stemapparaat. Je leert hierin hoe je makkelijker en fijner kunt zingen met het lichaam als ondersteuning. Volgens Panda’s methode Voice & Physique word je meegenomen langs een aantal fysieke oefeningen en inzingoefeningen met beweging. Na de energizers waar Panda mee af zal sluiten, ben je warm, wakker en heb je genoeg energie voor de hele dag!
https://www.pandavanproosdij.nl/nl/voice-physique/
   
Zondag
12.00 uur
Marlou Vriens
36 van 50 beschikbaar
Marlou geeft je een vocale workout, zeg maar een vocale APK. Je werkt onder andere aan stemtechniek, timing en frasering.
Zangeres, koorleider en componiste Marlou Vriens behaalde haar Master Innovative Rhythmic Choir leading aan The Royal Academy of Music in Aalborg Denemarken, en geeft les aan Codarts Rotterdam in de Master Vocal Leadership. Haar muziek is verfijnd en ruw tegelijk, en laat invloeden horen van klassiek tot jazz en van pop tot soul.
https://marlouvriens.com/
   
Zondag
14.00 uur
Bob Chilcott
33 van 50 beschikbaar
Deze workshop is engelstalig!
In deze interactieve zoomsessie maak je kennis met een recent koorwerk van zanger, dirigent, arrangeur en componist Bob Chilcott. Je krijgt inzicht in de achtergronden van het werk, en hoort waarom en voor wie hij het schreef. Natuurlijk ga je het ook zelf zingen, en krijg je muzikale aanwijzingen van de meester zelf. Tussendoor is er volop gelegenheid om al je vragen te stellen.
https://bobchilcott.com/index.html
   
Zondag
16.00 uur
Michele Weir
37 van 50 beschikbaar
Deze workshop is engelstalig!
In deze workshop doorloop je het pad naar Fearless Scat Singing in drie eenvoudige stappen: luisteren, imiteren en improviseren. Als je het pad eenmaal begrijpt en het pad daadwerkelijk bewandelt door middel van specifieke groepsoefeningen zul je vaardigheden opdoen, je zelfvertrouwen vergroten, plezier hebben en goede muziek maken !!
https://www.michmusic.com/